Tuesday, 19 April 2016

Pre-Loved Fixi Novel Giveaway



Yoshi ! *again*

Malam ni aku join giveaway versi kombo. Muahahaha...

Weh, mestilah aku join giveaway ni. Fixi novel ni. Kalau dapat tak payah aku keluar duit beli novel. Save bajet!

In shaa allah kalau ada rezeki. Syarat-syarat dia simple je.

1. follow blog beliau.

2. follow twitter beliau.

3. follow google+ beliau

4. follow insta beliau (kalau ada)

5. tinggalkan komen.


Simple giler. Jomlah join. Mana tau ada rezeki, kan?


1st Mini Giveaway by CikNurul


Yoshi !


Yuhuu~


Dah lama betul aku tak main cak-cak dengan blog ni.


Jadi kali ni aku nak ajak korang join giveaway Cik Nurul ni. Jomlah korang...


Kalau tak aku merajuk nanti. Hahaha.


Lagipun senang je syarat giveaway ni. Biasalah aku ni jenis malas nak join giveaway yang banyak sangat syarat. Ehem.


Okay. Mula-mula korang follow blog cik Nurul dan like fanpage facebook beliau. Lepas tu korang mentionkan nama fb korang dekat komen beserta url link blog korang.


Fuh. Kacang gilerkan?


FB: Kei Konves

Thursday, 17 March 2016

Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman



Yoshi !

Wow.... Beauty stuff giveaway? Serius ke ni?  Haa.. nak tau serius ke tak kenalah baca sampai habis dulu.


Okay. Kepada yang berminat nak join bolehlah rajinkan diri baca syarat-syaratnya yang simple sangat.



1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman"

2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram

5. Like Fanpage
Official Sally Samsaiman | Mjölk

6. Dalam entri, jawab soalan ni...

"Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya..?" 

7. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.







Okay. Back to the question. 

"Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya.. adalah kerana saya masih merupakan student yang masih mahu menjaga penampilan wajah. Disebabkan saya masih belajar, jadi saya tidak mempunyai sumber pendapatan tetap untuk mendapatkan produk-produk tersebut. Malahan saya masih belum pernah mempunyai produk-produk tersebut di almari solek saya... huhuhu. Saya juga tidak mempunyai adik-beradik perempuan yang boleh gossip pasal barangan kosmetik. Kalau saya menang, secara tidak langsung barangan ini akan menjadi milik saya secara mutlak. Semoga dengan budi baik tuan owner penganjur giveaway ini, akan bermurah hati memilih saya sebagai pemenang barangan kosmetik tersebut."


Amacam. Okay tak?


Ayat ini saya karang dengan sepenuh jiwa raga. Walaupun nak taip banyak lagi... takut nama kena blacklist pulak, 


Jadi jomlah join kerana giveaway ini berlansung daripada 16 Mac sehingga 26 Mac (8.00pm)


Sayonara.

Friday, 19 February 2016

PENCARIAN BLOGLIST THEATHRA

Support :)



Yoshi !

Jom support blogger ni. Senang sangat syarat-syarat dia. Nak tahu?


1. Follow Theathra.

2. Copy banner dan komen dia blog tersebut.


Tuesday, 9 February 2016

Segmen Blogwalking | Cik Nurul

Salam.


Attention!


Jom kita ramai-ramai meriahkan segmen Cik Nurul ni. Senang je syarat-syarat dia :)

1. Follow blog Cik Nurul.
2. Buat entry " Segmen Blogwalking | Cik Nurul "
3. Copy link entry dan paste dekat kotak entry beliau.

Nak join tak? Klik je gambar banner beliau. 



Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL

CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN

salam and hye people :),

. This is farahdeena second giveaway. Dan giveaway kali ini dibuat semperna birthday blogger
 farahdeena pada 9 february ni. So, nak cari 5 orang blogger yang bertuah untuk memenangi HADIAH MISTERI. 

Tapi kalau ramai yang join mungkin  jumlah yang bertuah akan berubah. hehe. 


Untuk join Birthday Giveaway By FARAHDEENA FISAL ini. mudah ja syarat dia :)

Emoticon 1.  buat entry bertajuk "Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL" 


Emoticon 3.follow ig farahdeenafisal

Emoticon 4.follow ig Farahdeena Shopholic


Tmat pada 19 february 2016, jom join ramai-ramai 
SmileySmileySmileySmiley