Tuesday, 19 April 2016

Pre-Loved Fixi Novel Giveaway



Yoshi ! *again*

Malam ni aku join giveaway versi kombo. Muahahaha...

Weh, mestilah aku join giveaway ni. Fixi novel ni. Kalau dapat tak payah aku keluar duit beli novel. Save bajet!

In shaa allah kalau ada rezeki. Syarat-syarat dia simple je.

1. follow blog beliau.

2. follow twitter beliau.

3. follow google+ beliau

4. follow insta beliau (kalau ada)

5. tinggalkan komen.


Simple giler. Jomlah join. Mana tau ada rezeki, kan?


1st Mini Giveaway by CikNurul


Yoshi !


Yuhuu~


Dah lama betul aku tak main cak-cak dengan blog ni.


Jadi kali ni aku nak ajak korang join giveaway Cik Nurul ni. Jomlah korang...


Kalau tak aku merajuk nanti. Hahaha.


Lagipun senang je syarat giveaway ni. Biasalah aku ni jenis malas nak join giveaway yang banyak sangat syarat. Ehem.


Okay. Mula-mula korang follow blog cik Nurul dan like fanpage facebook beliau. Lepas tu korang mentionkan nama fb korang dekat komen beserta url link blog korang.


Fuh. Kacang gilerkan?


FB: Kei Konves